Cruise van Italië naar Dubai 2 hotelnachten Dubai

Cruise van Italië naar Dubai & 2 hotelnachten Dubai ****+Stap op 27 november aan boord van het allernieuwste schip van Costa Cruises, de 4*+ Costa Toscana, en bezoek o.a. Ajaccio (Corsica), Civitavecchia (Rome), het Siciliaanse Palermo, Piraeus (Athene), Oman, Abu Dhabi en Dubai. Uniek: onderweg vaart het schip door het Suezkanaal! Bij Stip Reizen boek je deze cruise compleet verzorgd, inclusief vliegreis, transfers & 2 hotelnachten na de cruise in Dubai. Aan boord van het schip verblijf je op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen is. Wacht niet te lang en boek deze cruise nu voor een zéér scherpe prijs. Kijk en vergelijk gerust, nergens voordeliger te boeken! VOL=VOL!Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma'.Een cruise met het nieuwe vlaggenschip de 4*+ Costa Toscana wordt onvergetelijk. Shows en entertainment met internationale artiesten wachten op u, evenals zwembaden met glijbanen en waterspelletjes voor alle leeftijden, een ultramoderne spa en fitnessruimte, en nog veel meer. De Costa Toscana staat ook synoniem voor uitstekende gastronomie, met de grootste verscheidenheid aan Italiaanse en internationale restaurants. En dat is niet alles - de Costa Toscana houdt rekening met het milieu, met nieuwe LNG-voortstuwingsmotoren die ervoor zorgen voor steeds duurzamer reizen.9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!
Extra gegevens:

 • Bestemmingsnaam: Cruise van Italië naar Dubai & 2 hotelnachten Dubai
 • Accommodatietype: Cruise
 • Vertrekdatum: 2022-11-27
 • Plaats van bestemming: Savona
 • Aantal dagen: 22

€ 1.499,00

Lees Meer...

Dubai cruises Savona
Product
 

Cruise van Italië naar Dubai hotelnacht Dubai

Cruise van Italië naar Dubai & hotelnacht Dubai ****+Stap op 27 november aan boord van het allernieuwste schip van Costa Cruises, de 4*+ Costa Toscana, en bezoek o.a. Ajaccio (Corsica), Civitavecchia (Rome), het Siciliaanse Palermo, Piraeus (Athene), Oman, Abu Dhabi en Dubai. Uniek: onderweg vaart het schip door het Suezkanaal! Bij Stip Reizen boek je deze cruise compleet verzorgd, inclusief vliegreis, transfers & hotelnacht Dubai. Aan boord van het schip verblijf je op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen is. Wacht niet te lang en boek deze cruise nu voor een zéér scherpe prijs. Kijk en vergelijk gerust, nergens voordeliger te boeken! VOL=VOL!Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma'.Een cruise met het nieuwe vlaggenschip de 4*+ Costa Toscana wordt onvergetelijk. Shows en entertainment met internationale artiesten wachten op u, evenals zwembaden met glijbanen en waterspelletjes voor alle leeftijden, een ultramoderne spa en fitnessruimte, en nog veel meer. De Costa Toscana staat ook synoniem voor uitstekende gastronomie, met de grootste verscheidenheid aan Italiaanse en internationale restaurants. En dat is niet alles - de Costa Toscana houdt rekening met het milieu, met nieuwe LNG-voortstuwingsmotoren die ervoor zorgen voor steeds duurzamer reizen.9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!
Extra gegevens:

 • Bestemmingsnaam: Cruise van Italië naar Dubai & hotelnacht Dubai
 • Accommodatietype: Cruise
 • Vertrekdatum: 2022-11-27
 • Plaats van bestemming: Savona
 • Aantal dagen: 21

€ 1.449,00

Lees Meer...

Dubai cruises Savona
Product
 

Cruise van Italië naar Dubai

Cruise van Italië naar Dubai ****+Slechts éénmalig vertrek! Breng je deze winter een bezoek aan het indrukwekkende Dubai? Stap dan op 27 november aan boord van de gloednieuwe 4*+ Costa Toscana voor een zorgeloze cruise langs de mooiste bestemmingen. Aan boord van dit 4-sterren-plus schip ga je een ongeëvenaarde cruise-ervaring tegemoet. Je bezoekt o.a. Ajaccio (Corsica), Civitavecchia (Rome), het Siciliaanse Palermo, Piraeus (Athene), Oman, Abu Dhabi en Dubai. Uniek bij deze cruise: doortocht Suezkanaal! Vluchten, transfers en een stadstour Dubai zijn bij de prijs inbegrepen. Je verblijft aan boord van het schip op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. Bij Stip Reizen boek je deze cruise tegen een wel heel scherp tarief. Kijk en vergelijk gerust, nergens voordliger te boeken! Dus wacht niet langer en ben verzekerd van uw onbezorgde cruise van Italië naar Dubai.Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Een cruise met het nieuwe vlaggenschip de 4*+ Costa Toscana wordt onvergetelijk. Shows en entertainment met internationale artiesten wachten op u, evenals zwembaden met glijbanen en waterspelletjes voor alle leeftijden, een ultramoderne spa en fitnessruimte, en nog veel meer. De Costa Toscana staat ook synoniem voor uitstekende gastronomie, met de grootste verscheidenheid aan Italiaanse en internationale restaurants. En dat is niet alles - de Costa Toscana houdt rekening met het milieu, met nieuwe LNG-voortstuwingsmotoren die ervoor zorgen voor steeds duurzamer reizen.9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!
Extra gegevens:

 • Bestemmingsnaam: Cruise van Italië naar Dubai
 • Accommodatietype: Cruise
 • Vertrekdatum: 2022-11-27
 • Plaats van bestemming: Savona
 • Aantal dagen: 20

€ 1.399,00

Lees Meer...

Dubai cruises Savona
Product
 

Wie is Online?

We hebben 514 gasten online

Webverkeer

Vandaag123
Gisteren454
Deze week2419
Deze maand10431
Totaal945054

Bezoekers­informatie

 • Uw IP-adres: 18.208.186.139
 • Browser: Unknown
 • Versie
 • Operating System: Unknown

Wie is online?

1
Online

zaterdag 28 mei 2022 06:30